Den 03. juli 2010 var så mange som 110 etterkommere av Arian og Sally Danielsen på familiefest i Loshavn.

Bryggevandringer i Loshavn og Eikvåg, og en sammenkomst etterpå i Musikkens Hus i Farsund var med på å skape en uhøytidelig ramme rundt en hyggelig ettermiddag for de mange slektningene. Mange møttes for første gang.

Deltakerne korrigerte selv mangler og feil på slektstrær som var hengt på veggen i Musikkens hus, og oppdaterte versjoner vil bli lagt ut her så snart de blir rettet opp.


Et nytt elektronisk galleri med historiske bilder av slekten ble presentert. Bildene ble vist på storskjerm, og det det er disse bildene du finner i det nye web-galleriet - HER.

1

Bilder fra festen, korrigerte slektsavler og mer tekst og bilder om slekten vil bli tilgjengelig på disse sidene snart.


Les Dagmars datter Borghilds brev til en dansk venn fra sin ferie i Loshavn i 1913. Brevet ble funnet tilfeldig av Gunnar Loshamn hos en filatelist i Danmark. HER

 

BiLDEGALLERiET 

  http://arian.loshavnsidene.net/#4

I bildegalleriet er bildene delt inn i mapper etter hvert av Arian og Sallys barn. I tillegg kan du blant annet finne en mappe med gjenstander som familien har vært i besittelse av - og en mappe med båter som har tilknytning til familien. Ved å trykke på pilen på bildet over vises en av mappene i galleriet. Trykk på linken til billedgalleriet for å se resten av bildene.

 
Et hefte med tekst av Arthur Danielsen sr ble også delt ut på slektstreffet 03. juli 2010 - her står det mye om hovedpersonene Arian og Sally, men også en del om slekten forøvrig.

Heftet finner du her i pdf-format - i fire deler.
Del 1 av heftet finner du HER
Del 2 av heftet finner du HER
Del 3 av heftet finner du HER
Del 4 av heftet finner du HER


Les mer:
 

LOSHAVNSiDENE

Arthur Danielsen jr


Alf-Arian Loshamn: loshamn@yahoo.no
Arthur Danielsen jr: arthur@loshavnsidene.net